Wie zijn wij?

Het hofkoor is een onderdeel van carnavalsvereniging de Papsleef'n in Geesteren. We treden op tijdens de gala-avonden; hier verzorgen we zowel een aantal muzikale onderdelen (openings- en slotlied, medley) als een toneelstuk. Hiernaast zijn we ook te zijn tijdens de carnavalsmis en hebben we al meerdere keren een optreden mogen verzorgen tijdens de gemeentegala. We zingen carnavalsnummers, maar ook nummers uit allerlei andere genres (zoals soul, pop en rock). Omdat we zelf de medley en het toneelstuk schrijven kunnen we veel verschillende genres zingen en spelen, wel proberen we er altijd voor te zorgen dat onze muziek een carnavalesk tintje behoudt! We proberen ons publiek zoveel mogelijk te verrassen door meerstemmig te zingen, aangepaste teksten te gebruiken en niet altijd de meest gemakkelijke nummers te kiezen. In oktober beginnen de repetities; één keer per week wordt er fanatiek gerepeteerd om de medley, het toneel en de nummers voor de carnavalsmis in te studeren.

 

De samenstelling van het hofkoor is een mix van 10 personen. We hebben een fanatieke groep muzikanten die alle nummers op een fantastische manier begeleidt.

Ons combo bestaat uit Nick Gehring op drums, Nico Velthuis op basgitaar en Simon Busscher op gitaar en Arjan Hoek op toetsen en gitaar.

Thomas Krone, Stefan Vissia, Anouk Meijerink, Laura Loohuis, Marieke Oude Avenhuis, Mandy Oude Elberink en Anne Vissia verzorgen de zang en het toneel.