Wij vieren Carnaval!

Hoogheden beleven een geweldig carnavalsweekend

Hier leest u alle nieuws en weetjes rondom de carnaval...


Dat carnaval net als voetbal een topsport is mag duidelijk zijn en afgelopen weekend konden onze Hoogheden Prins Paul II en adjudant Bart zich opmaken voor een serieus wedstrijdweekend!

De aftrap was vrijdagavond bij de Zaal Kottink, de residentie van CV de Kroegtijgers die deze avond officieel onder toeziend oog van de Hoogheden geopend is. Ook is het eerste exemplaar van de Kroegtijgerkrant 2019 gepresenteerd aan de Hoogheden, een mooie editie vol geweldige verhalen en weetjes.

Na een korte rust was het zaterdag tijd voor de tweede helft, een volle dag met meerdere activiteiten op het programma.

De dag begon met het in ontvangst nemen van de hofauto bij Auto Haarhuis. Een geweldige auto stond klaar voor onze Hoogheden waarmee ze in stijl kunnen reizen naar alle uitwedstrijden van dit carnavalsseizoen.

‘s Avonds was het tijd voor het gemeentegala bij onze vrienden van CV de Spekscheeters in Vasse. Het was een avond vol geweldige buuts, zang en muziek. Iedere dorpskern had hun beste artiest(en) meegenomen en samen met een geweldige organisatie resulteerde dit in een feest van formaat! In de blessuretijd brachten de hoogheden nog een bliksembezoek aan het jaarlijks terugkeerde Kroegtijgersfeest dat dit jaar wederom  volledig uitverkocht was.

Zondag was het tijd om rustig na te praten tijdens de derde helft, en waar kan dat beter dan bij de thuisbasis van CV de Dorstlessers. Maar dit jaar hadden de Hoogheden nog een speciale verrassing voor initiatiefnemers Jampie Droste en Nick Wesselink, want de thuisbasis van CV de Dorstlessers is benoemd als buitenresidentie van Prins Paul II en adjudant Bart.

De Hoogheden kijken terug op een geweldig weekend!

Op naar de volgende match! Alaaf!