Hoogheden bezoeken ondernemers

Dit weekend waren onze hoogheden Prins Paul II en adjudant Bart, samen met de hofdames, druk met het brengen van een aantal verrassingsbezoekjes.

Het eerste bezoekje was bij DA Drogisterij Margriet, een echt begrip in ons Papsleef'ndorp. Na vele jaren is het voor Margriet eindelijk tijd om van haar pensioen te gaan genieten. Een welverdiende beloning!

Vervolgens vertrok de Papsleef'nstoet richting het mooie Vasse om een bezoek te brengen aan Emiel Hendriks die de scepter gaat zwaaien bij Slagerij Lansink. Voor Emiel, een slager in hart en nieren, een geweldige uitdaging!

En dat de Familie Hendriks aan het ondernemen is geslagen zien we ook bij het laatste bezoek. Vanuit Vasse vervolgden de hoogheden hun reis naar Tubbergen om een bezoek te brengen aan Natasja Hendriks. Natasja is sinds begin december de trotse eigenaresse van Natasja's Hairstudio.

Dat Papsleef'n willen ondernemen mag duidelijk zijn en ze laten dit vol passie zien! Wij wensen DA Drogisterij Margriet, Emiel Hendriks en Natasja Hendriks enorm veel succes voor de toekomst!