Wij vieren Carnaval!

Hoogheden bezoeken ondernemers

Hier leest u alle nieuws en weetjes rondom de carnaval...


Afgelopen zaterdag waren ons Hoogheden Prins Bert en adjudant Ruben druk in het Papsleef'ndorp om een aantal ondernemers in het zonnetje te zetten.


De eerste stop was bij Jos en Silvia Overmeer van Tweewielers Overmeer die dit jaar het 12½ jarig bestaan van hun zaak vieren.
Met een grote bos bloemen werden Jos en Silvia verrast door de Hoogheden en natuurlijk zijn ze ook opgenomen in de hofhouding van Prins Bert en adjudant Ruben.
Onder het motto “Klanten kopen geen korting, klanten kopen kwaliteit" staat Tweewielers Overmeer voor goede service en garantie.
Naast verkoop, onderhoud en reparaties verhuurt Tweewielers Jos Overmeer ook fietsen voor familie uitjes of overkomende studenten.
Wij wensen Jos en Silvia enorm veel plezier in dit jubileum jaar en op naar de volgende 12½ jaar!

De tweede stop was bij Bart en Irma Haselbekke van het Vinylparadijs die precies op dag nauwkeurig hun 12½ jarig bestaan vierden.
Met meer dan 35000 singeltjes, lp's en vinyl weten liefhebbers uit het hele land de weg naar het Vinylparadijs te vinden.
Daarnaast zijn er ook veel klanten van over de grens, getuige een groot artikel in het Duitse vinylblad Mint.
Als klap op de vuurpijl kreeg het Vinylparadijs ook de titel "populairste platenzaak 2019", een geweldige prestatie!
Onder het genot van een kop koffie en een gebakje werden Bart en Irma Haselbekke opgenomen in de hofhouding van Prins Bert en adjudant Ruben.
Wij wensen Bart en Irma enorm veel plezier in dit jubileum jaar en op naar de volgende 12½ jaar!