Wij vieren Carnaval!

Hoogheden openen Kroegtijger Walhalla

Hier leest u alle nieuws en weetjes rondom de carnaval...


Gisteravond waren onze hoogheden Prins Gerard en adjudant René uitgenodigd door C.V. De Kroegtijgers om hun residentie, het Kroegtijger Walhalla, bij Café Zaal Kottink officieel te openen.

Rond de klok van 21 uur gingen de Kroegtijgers, die in groten getale aanwezig waren, naar buiten. Prins Gerard steeg onder begeleiding van adjudant René tot grote hoogte om het Kroegtijgerlicht te ontsteken, waarna de residentie officieel geopend was!
Na een aantal mooie woorden van de hoogheden nam voorzitter Tom Lohuis het woord, want op deze avond waren nog meer officiële momenten.

Als eerste was er de uitreiking van de eerste Kroegtijgerkrant 2017 aan Prins Gerard en adjudant René. Wederom een editie waar C.V. De Kroegtijgers enorm trots op mag zijn!

Daarna was het tijd om een aantal personen speciaal in het zonnetje te zetten.

Gait "The Godfather" werd nogmaals bedankt voor het al 11 jaar beschikbaar stellen van de bouwloods, een locatie waar de Kroegtijgers trots op zijn! Daarna was het de beurt aan Jan en Marga Kottink, eigenaren van Café Zaal Kottink. Wat niet velen wisten, maar natuurlijk de Kroegtijgers wel, is dat Jan en Marga dit jaar een jubileum hebben, ze zijn namelijk 25 jaar eigenaar van Café Zaal Kottink! Hiervoor heeft C.V. De Kroegtijgers speciaal een cadeau laten maken, een geweldige houten bank met het logo van de vereniging erin. Onder groot applaus van de aanwezige kroegtijgers werd dit overhandigd aan Jan en Marga Kottink.
Na de nodige felicitaties was het tijd om gezellig een borrel te drinken! Het was een super gezellig avond!


De hoogheden, hofdames en leden van CV De Papsleef'n wensen C.V. De Kroegtijgers enorm veel succes met de laatste voorbereidingen en natuurlijk de komende optochten!