Wij vieren Carnaval!

Papsleef van het jaar!

Hier leest u alle nieuws en weetjes rondom de carnaval...


Papsleef’n kiezen Martin Grob als Papsleef van het jaar.

Geesteren - Onder grote belangstelling is zondagmiddag bij Zaal Kottink, de residentie van Prins Gerard en adjudant René, de Papsleef van het jaar bekend gemaakt. Dit gebeurde tijdens de “Pappot is los”, een receptie voor de Hoogheden van de Papsleef’n.

Dit jaar kwam de eer toe aan Martin Grob voor zijn maatschappelijke betrokkenheid binnen het verenigingsleven in Geesteren. Martin is werkzaam bij de gemeente Almelo, maar weet naast het werk altijd tijd vrij te maken om de handen uit de mouwen te steken voor de Geesterse gemeenschap. Martin was eerder penningmeester van het gastenweekend en het NK eiergooien Geesteren. Ook als bestuurder nam hij initiatief als voorzitter Jongeren Vereniging Geesteren en als bestuurslid KPJ Kring Tubbergen. Ook is Martin een erelid van het jongerenkoor in Geesteren.

Martin is op dit moment actief binnen de stichting Erve Kampboer waar hij penningmeester is. Ook binnen CV de Papsleef’n is Martin een drijvende kracht, zo was hij eerder adjudant en vervult hij  jaarlijks, vanuit de prinsencommissie, de zware taak om een nieuwe Prins en adjudant te zoeken. Dit jaar heeft Martin afscheid genomen als penningmeester van CV de Papsleef’n, een functie die hij meer dan 10 jaar met enorm veel plezier heeft vervuld.