Wij vieren Carnaval!

Vrienden ontbijten met hoogheden

Hier leest u alle nieuws en weetjes rondom de carnaval...


Beste carnavalsvrienden,

Vanochtend was het weer tijd voor het jaarlijkse ontbijt met onze hoogheden bij Erve Kampboer. Ieder jaar organiseren de Vrienden van de Papsleefn dit ontbijt, wat mogelijk wordt gemaakt door Bakkerij De Bokke en Erve Kampboer, en tijdens de eerste gala is bekend geworden welke vrienden dit jaar mochten aanschuiven bij de hoogheden.

Dit jaar was de eer aan vrienden Piet Hein Oude Wesselink en Elske Woudstra, maar natuurlijk waren de partners Mariëlle Oude Wesselink en Robin Woudstra ook uitgenodigd. Na een welkomstwoord door de organisatie was het tijd om de vrienden en hun partners op te nemen in de hofhouding van Prins Gerard en adjudant René.

Na het officiële gedeelte kon iedereen genieten van een heerlijk ontbijt, een mooi moment voor de vrienden om onze hoogheden beter te leren kennen. Voor adjudant René en hofdame Simone een extra speciaal moment, want vorig jaar waren zij als vrienden aanwezig bij het ontbijt met de hoogheden, dus wie weet waar dit ontbijt allemaal toe kan leiden!

Mocht je zelf nu ook denken, ik wil volgend jaar lekker aanschuiven bij de hoogheden, wacht dan niet en word lid van de Vrienden van de Papsleefn!