CV de Papsleef’n beleven 4 geweldige gala-avonden

De afgelopen twee weekenden was het volop carnaval in onze residentie Zaal Kottink in Geesteren. Vier avonden lang was Zaal Kottink het toneel van vier onvergetelijke gala-avonden, waarbij het publiek werd getrakteerd op een schitterende mix van entertainment en vermaak.

Het feest werd afgetrapt door niemand minder dan Vorst Leon Oosterik, die met een hartelijk welkom alle aanwezigen begroette. Daarna nam Lian Wesselink, debuterend als spreekstalmeester, het voortouw en zorgde voor een vlotte en amusante presentatie gedurende de avond.

De muzikale omlijsting van de avonden lag in handen van ons geweldige dweilorkest Papp'n en Nathool'n, dat met hun aanstekelijke klanken de sfeer tot grote hoogte wist te brengen.

Een topper van de avonden was het optreden van de Raad van Elf met hun stuk "Geester Inside". In deze humoristische parodie op 'Voetbal Inside' werden diverse wereldproblemen op ludieke wijze behandeld en opgelost door deskundigen als LHBT-Dave en Ben Laden, wat voor veel hilariteit zorgde onder het publiek.

Ook aan humoristische buuts ontbrak het niet tijdens deze gala-avonden. De dorpspolitiek was net als vorig jaar in handen van Erwin Westerhof en Leo Stamsnieder. Lars Velthuis bracht de zaal aan het lachen met zijn buut "De onbekende sporter", terwijl Jampie de zaal bijna niet in bedwang kon houden met zijn geweldige verhalen over zijn angsten voor vrouwen. Maar één van de absolute hoogtepunten was de buut van Peter Kuiphuis met zijn hilarische optreden "Ne buur zo dreug as ne beschuur” wat de zaal volledig op zijn kop zette!

Dansliefhebbers werden op hun wenken bediend door onze Dansmariekes, die met hun showdansen "UMCPapsleef" en "Wolfpack" de derde plek veroverden in Fleringen en ook tijdens de gala-avonden het publiek wisten te betoveren met hun optredens.

De avond werd muzikaal begeleid door ons geweldige Hofkoor, dat met live muziek, zang en een spetterend toneeloptreden de zaal volledig liet ontploffen en ervoor zorgde dat de gasten nog lang napraatten over deze memorabele avonden.

Met vier avonden vol entertainment, humor en spektakel heeft CV de Papsleef’n  opnieuw bewezen dé plek te zijn voor een onvergetelijke gala-avond. We kijken nu al uit naar de volgende editie!