De Pappot is LOS!

Sleutelprins Martin en adjudant Bas uit de pappot Geesteren.

Geesteren - Afgelopen zaterdag, in de week van de 11de van de 11de, barstte het carnavalsfeest in de residentie van de Papsleef’n, zaal Kottink, weer los. Onder grote belangstelling kwam Prins Martin Meinders uit de Pappot, niet veel later kwam Adjudant Bas Lohuis het podium op. Prins Martin is dit jaar ook de Sleutelprins van Tubbergen want De Papsleef'n leveren dit carnavalsseizoen de hoogheid die over de gemeente regeert. Hun hofdames Esther en Melanie zullen hen hierin terzijde staan

De leden van de carnavalsvereniging en overige aanwezigen toonden zich blij verheugd maar vooral verrast met de komst van beide nieuwkomers. Kort voor de opkomst had Vorst Leon Oosterik al aangegeven dat de Prins niet geraden was op basis van de cryptische omschrijving, iets dat niet vaak voorkomt.

Martin Meinders (45 jaar) is eigenaar van het gelijknamige installatiebedrijf in Geesteren. Bas Lohuis (39 jaar) is mede eigenaar van Logé Foodmachines.

Lijfspreuk op het lijf geschreven

Martin is de 46e Prins van de De Papsleef'n. Samen gaan ze het carnavalsjaar in met hun lijfspreuk: "Ne echt'n Papsleef scoort altied". Zeer toepasselijk want Sleutelprins Martin is fan van Heracles Almelo en Adjudant Bas van FC Twente.

Pappot is Los

Zondag 22 november zal er in de residentie van de Papsleef’n, Zaal Kottink, een officiële receptie zijn voor de nieuwe Hoogheden. Tijdens deze middag kan er kennis worden gemaakt met Prins Martin en Adjudant Bas, ook zal de Papsleef van het jaar gekozen worden. Iedereen is welkom vanaf 14:00 en de entree is gratis.