Hoogheden CV de Papsleef’n bedanken Familie Steggink

Hoogheden CV de Papsleef’n bedanken Familie Steggink

De hoogheden van CV de Papsleef’n, Prins Maikel en adjudant Gerard, hebben samen met hofdames Esther en Mariska, een bezoek gebracht aan Harry en Yvonne Steggink van Café Steggink in Geesteren.

Na ruim 100 jaar bedrijfsactiviteit aan de Dorpsstraat 31, gaat er een einde komen aan een icoon in Geesteren, Café Steggink. Een plek waar relaties zijn opgebloeid, vriendschappen voor het leven zijn gesloten en gezelligheid altijd voorop staat.  Voor CV de Papsleef’n stonden Harry en Yvonne altijd klaar. De ouderenmiddag, kaartverkoop voor de gala’s, feestlocatie op Papsleef’ndag en het eieren eten na het opruimen, zo maar een kleine greep van activiteiten waarmee Harry en Yvonne ieder jaar opnieuw vol energie hun bijdrage geven aan het carnavalsjaar. Dit jaar is de lijfspreuk van de Papsleef’n ”Ne goei’n Papsleef wet van anpakk’n”, een spreuk die de Familie Steggink op het lijf is geschreven!

Namens de hoogheden, hofdames en overige leden van CV de Papsleef’n willen wij Harry en Yvonne van harte bedanken en wensen hen alle goeds voor de toekomst.