Hoogheden openen buitenresidentie Stevo 7

Na maanden van voorbereiding, de eerste trainingen in november tijdens de Pappot geet Los en Pappot is Los, is het nu voor onze hoogheden Prins Bert en adjudant Ruben tijd voor de eerste thuiswedstrijd.


En niet zomaar een wedstrijd, het betreft hier de opening van de Stevo 7 buitenresidentie bij Ruben Kraaijvanger aan de Vermolenweg in Geesteren.

Prins Bert en adjudant Ruben spelen beide al jaren in Stevo 7. 
Stevo 7 is een divers gezelschap wat hun draai prima heeft gevonden in de kelderklasse van de competitie.

Tijdens de opening onthulden de hoogheden samen met Ruben Kraaijvanger het officiele spandoek van de buitenresidentie.
Ruben Kraaijvanger is het oudst spelend lid in competitieverband, topscoorder en waar mogelijk de aanvoerder van Stevo 7.
Voor hem is het team meer dan samen voetballen, het is een hechte vriendengroep waar hij trots op is om deel van uit te mogen maken.
Vandaar ook de keuze om de officiele residentie bij hem te vestigen, natuurlijk is het mooi meegenomen dat er een cafe op lokatie aanwezig is ;)
Vanaf deze lokatie zal Stevo 7 de komende maanden hard trainen om zo goed mogelijk voor de dag te komen tijdens de Papsleef'noptocht!

En dat deze heren van een goede training houden is ons duidelijk geworden, onder het genot van menig tarwe smoothie en hapje werd de opening tot in de late uurtjes gevierd!

Heren van Stevo 7, enorm veel succes met de voorbereidingen! Aan de lokatie zal het niet liggen!

Alaaf!