Papsleef’n kiezen Lucie Kuipers als Papsleef van het jaar

Geesteren - Onder grote belangstelling is zondagmiddag bij Zaal Kottink, de residentie van Prins Bert en adjudant Ruben, de Papsleef van het jaar bekend gemaakt. Dit gebeurde tijdens de “Pappot is los”, een receptie voor de Hoogheden van de Papsleef’n.

Dit jaar kwam de eer toe aan Lucie Kuipers (58) voor haar maatschappelijke betrokkenheid binnen het vrijwilligersleven in Geesteren. Lucie is een echte Geesternaar, getrouwd met Gerrit en woont in het buitengebied van Geesteren. Samen hebben ze 3 zonen: Niels, Joost en Coen.

Dat Lucie dit jaar verkozen is als Papsleef van het jaar komt voor velen niet als een verrassing. Lucie zet zich al vele jaren in voor anderen. Zo is Lucie o.a. vrijwilligster en secretaris bij de Zonnebloem, vrijwilligster bij woonzorgcentrum Amanshoeve en collectrice voor het ReumaFonds en het fonds Gehandicapte Kind. Ook is Lucie betrokken bij de organisatie rond het ziekenbezoek door prins en adjudant van de Papsleef’n en regelt zij plekken tijdens de gala-avonden voor de Zonnebloem.

Namens onze hoogheden Prins Bert en adjudant Ruben, hofdames Monique en Kim, en alle Papsleef’n willen we Lucie van harte feliciteren met deze benoeming.