Papsleef’n kiezen Siny Levering als Papsleef van het jaar.

Geesteren - Onder grote belangstelling is zondagmiddag bij Zaal Kottink, de residentie van Prins Maikel en adjudant Gerard, de Papsleef van het jaar bekend gemaakt. Dit gebeurde tijdens de “Pappot is los”, een receptie voor de Hoogheden van de Papsleef’n.

Dit jaar kwam de eer toe aan Siny Levering (72) voor haar maatschappelijke betrokkenheid binnen het vrijwilligersleven in Geesteren. Siny is geboren in Langeveen, moeder van 1 zoon en 2 dochters (Erik, Anne-Marie en Janet), oma van 7 kleinkinderen en woont al 50 jaar aan de Pastor Cramerstraat in Geesteren.

Dat Siny dit jaar verkozen is als Papsleef van het jaar komt voor de Papsleef’n niet als een verrassing. Zo is zij al 25 jaar vrijwilligster bij KeSa (Kerk en Samenleving), vrijwilligster bij de open eettafel en op donderdagochtend een vaste hulp op het TMZ in Geesteren sinds de opening. Ook organiseert Siny uitstapjes voor alleenstaanden in de regio, is ze geridderd in 2016 voor 25 jaar naar Kevelaer en gehuldigd als 40 jaar lid Tornado.

Namens onze hoogheden Prins Maikel en adjudant Gerard, hofdames Esther en Mariska, en alle Papsleef’n willen we Siny Levering van harte feliciteren met deze benoeming.