Papsleef’n Wisselbokaal keert terug naar Optochtcommissie

Woensdagavond 15 februari was het voor de Optochtcommissie weer een drukke avond. Het dorp is zoals velen vast al gezien hebben weer goed versierd voor onze papsleef’ndag op 26 februari.
 
Onder het genot van een hapje en een drankje bij Café/zaal Kottink worden er alvast grote verhalen over voorgaande carnavalsjaren verteld. Natuurlijk wordt er ook veel gepraat over onze Papsleef’n wisselbokaal…. Deze wordt door de C.V. De Kroegtijgers (winnaar van de grote wagens van afgelopen jaar) weer persoonlijk overhandigd aan onze optochtcommissie voorzitter Henk Linneman.
 
Om half 10 is het zover…. Dave Kreuwel en Tom Lohuis komen gezellig bij ons zitten en vertellen dat als de wisselbokaal kon praten er geweldige verhalen zouden worden verteld over het afgelopen jaar bij Kottink. Een jaar lang heeft de bokaal bij Jan Kottink op het schap gestaan. Hier speelt zich natuurlijk alleen maar een hoop gezelligheid af!
 
Bij deze willen wij C.V. De Kroegtijgers graag bedanken voor de liefdevolle aanrakingen en goede verzorging voor onze Papsleef’n wisselbokaal!
 
Deze week word de bokaal weer helemaal blinkend opgepoetst voor de volgende winnaar van de categorie grote wagens!
 
We willen via deze weg dan ook alle deelnemers heel veel succes en plezier wensen in de optocht op Papsleef’ndag 26 februari 2017!!