Papsleef’n kiezen Wendy Roelofs als Papsleef van het jaar.

Geesteren - Onder grote belangstelling is zondagmiddag bij Zaal Kottink, de residentie van Prins Paul II en adjudant Bart, de Papsleef van het jaar bekend gemaakt. Dit gebeurde tijdens de “Pappot is los”, een receptie voor de Hoogheden van de Papsleef’n.

Dit jaar kwam de eer toe aan Wendy Roelofs (39) voor haar maatschappelijke betrokkenheid binnen het vrijwilligersleven in Geesteren. Wendy is getrouwd met Leon.

Dat Wendy dit jaar verkozen is als Papsleef van het jaar komt voor de Papsleef’n niet als een verrassing. Zo is zij zeer betrokken binnen de AVG (Activiteiten Vereniging Geesteren) en mede verantwoordelijk voor het succes van de kerstmarkt. Als aanspreekpunt voor alle kraamhouders, al meer dan 100, weet zij altijd te zorgen dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Daarnaast heeft Wendy vorig jaar een geweldige actie opgezet voor het goede doel. Samen met Leon zorgde zij ervoor dat een deel van de opbrengst van uwkerstboomthuisbezorgd.nl ging naar de stichting Kans voor een Kind. Door dit succes konden er fantastische cadeaus overhandigd worden aan de kinderafdeling van het ZGT in Almelo.

Namens onze hoogheden Prins Paul II en adjudant Bart, hofdames Tania en Ilse, en alle Papsleef’n willen we Wendy van harte feliciteren met deze benoeming.