Prins Maikel en adjudant Gerard uit de pappot!

Prins Maikel en adjudant Gerard uit de pappot in Geesteren.

Op de 11de van de 11de, barstte het carnavalsfeest in de residentie van de Papsleef’n, zaal Kottink, weer los. Onder grote belangstelling kwam prins Maikel Noordam uit de Pappot, niet veel later kwam adjudant Gerard Wermelink het podium op. Samen gaan ze het carnavalsjaar in met hun lijfspreuk: "Ne'n goei'n Papsleef wet van anpakk'n". De nieuwe Hoogheden zullen samen met hofdames Esther en Mariska de Papsleef'n voorgaan in het komende carnavalsjaar!

De leden van de carnavalsvereniging en overige aanwezigen toonden zich blij verheugd met de komst van beide nieuwkomers. Prins Maikel (42) is werkzaam als toezichthouder bij het waterschap Vechtstromen en Adjudant Gerard (52) is werkzaam als Commercieel Adviseur bij MIWE Agency Nederland.

Hoogheden met een goed gevoel voor carnaval

Prins Maikel is de 48ste prins van de Papsleef’n, getrouwd met Esther en vader van 2 kinderen. Maikel komt oorspronkelijk uit Oldenzaal, de Boeskoolstad, dus aan gevoel voor carnaval geen gebrek. Nu is hij al meer dan 10 jaar woonachtig in Geesteren en zeer actief als vrijwilliger bij verschillende verenigingen. Adjudant Gerard is getrouwd met Mariska en vader van 3 kinderen. Gerard is een echte Papsleef en jaren actief geweest binnen de vereniging. Op de gala’s als zanger en acteur, samen met het Hofkoor. Ook nam hij deel aan de krantencommissie en heeft Gerard een aantal jaren in het Sleef'ngilde gezeten.

Pappot is Los

Zondag 19 november zal er in de residentie van de Papsleef’n, Zaal Kottink, een officiële receptie zijn voor de nieuwe Hoogheden. Tijdens deze middag kan er kennis worden gemaakt met prins Maikel en adjudant Gerard, ook zal de Papsleef van het jaar gekozen worden. Iedereen is welkom vanaf 14:00 en de entree is gratis.