Prins Paul II en adjudant Bart regeren over het Papsleef'ndorp!

Prins Paul II en adjudant Bart uit de pappot in Geesteren.

Geesteren - Afgelopen zaterdag barstte het carnavalsfeest in de residentie van de Papsleef’n, zaal Kottink, weer los. Onder grote belangstelling kwam prins Paul (Hamer) II uit de Pappot en niet veel later kwam zijn broer, adjudant Bart (Hamer) het podium op. Als broers en vrienden gaan ze samen het carnavalsjaar in met de toepasselijke lijfspreuk: "Ne'n goei'n Hamer raakt hem altied". De nieuwe Hoogheden zullen samen met hofdames Tania en Ilse de Papsleef'n voorgaan in het komende carnavalsjaar!

De leden van de carnavalsvereniging en overige aanwezigen toonden zich blij verheugd met de komst van beide nieuwkomers. Prins Paul II (45) is samen met zijn vrouw Tania de trotse eigenaar van Hamer schoenen en casual, een begrip in Geesteren. Vorig jaar vierde de winkel haar 90-jarig bestaan. Adjudant Bart (48) is werkzaam op kantoor bij Potijk bekleding & Acoustics B.V. in Almelo.

Een echte carnavalsfamilie

Prins Paul II is de 49ste prins van de Papsleef’n, getrouwd met Tania en vader van 3 zoons. Adjudant Bart is getrouwd met Ilse en vader van 3 zoons. De broers kijken vol spanning uit naar het komende jaar en vinden het een unieke ervaring om dit samen mee te mogen maken. Carnaval zit in het DNA van de familie Hamer, of beter gezegd, het Hamer DNA zit diep in de carnaval. Jan Hamer, vader van de broers, was zeer betrokken bij de Papsleef’n en grotendeels verantwoordelijk voor het succes van onze Papsleef’ndag. Wat in het eerste jaar begon met een vol café Kottink is nu jaren later uitgegroeid tot een evenement van formaat. Prins Paul II en adjudant Bart kijken mede daarom met veel enthousiasme uit om de Papsleef’n voor te gaan in het komende carnavalsjaar.

Pappot is Los

Zondag 18 november zal er in de residentie van de Papsleef’n, Zaal Kottink, een officiële receptie zijn voor de nieuwe Hoogheden. Tijdens deze middag kan er kennis worden gemaakt met prins Paul II en adjudant Bart, ook zal de Papsleef van het jaar gekozen worden. Iedereen is welkom vanaf 15:00 uur en de entree is gratis.