Unieke wisselbokaal inzet optocht Papsleef’ndag!

De agenda van onze hoogheden Prins Martin en zijn rechterhand adjudant Bas zal ongetwijfeld overvol  zijn, maar wanneer de grote en befaamde carnavalsoptocht op Papsleef’n dag op de rol staat is er natuurlijk ruimte voor het aanschouwen van de bonte stoet carnavalsvierders. Maandenlang is er hard gewerkt om op deze dag onze sleutelhoogheden te laten zien wat carnaval voor velen betekend. Eensgezindheid, samenwerking en creativiteit worden dan via de straten van Geesteren aan de mensenmassa voorgeschoteld.

Wie zal de grote “Papsleefn wisselbokaal” voor het eerst in de wacht slepen?

Een bijzondere prijs die naast een geldbedrag van 1.111,= een jaar lang bij de winnaar van de grote carnavalswagens in de etalage mag staan.

Alle prijzen voor de grote en kleine carnavalswagens worden rond de klok van 16.30 uur in deresidentie Kottink bekend gemaakt.

Nieuw in 2016:  De prijzen voor de loopgroepen, basisschooldeelnemertjes en de geinprijs worden door onze hoogheden uitgereikt bij Erve kampboer om 15.30 uur. 

De wagenbouwers kunnen hun lijf of clublied vooraf aan de prijsuitreiking bij de DJ in zaal Kottink inleveren. Zodat deze bij de prijsuitreiking of tijdens het feest afgespeeld kan worden.

Om iedereen die aandacht te schenken die het verdiend en dit allemaal onder het toeziend oog van de jury voorzitter Jan Leus.
 

Opgave

Alle deelnemers kunnen zich vooraf aan melden via de site (http://www.depapsleefn.nl/home/meld-je-aan-voor-de-optocht.)

Dit geldt ook voor de 1 en 2-lingen, schooljeugd en verdere loopgroepen die niet bij een grote of kleine wagen horen. 

Grote en kleine wagens moeten zich voor 23 januari opgeven. Hiermee ontlopen zij het risico, dat zij uitgesloten worden van deelname. De optochtcommissie komt de week voor de optocht bij de wagenbouwers langs om de carnavalswagens te keuren en het deelnamebewijs met de daarbij behorende startnummers af te geven.

Ook worden tijdens die keuringen de bandjes voor de entree van Papsleef’n dag afgegeven aan de deelnemende grote en kleine wagens.

Op zondag 7 februari kunnen uitgezonderd van de grote en kleine wagens, op de hoek Dorpstraat / Röringstraat de startnummers en de entree bandjes worden afgehaald. Er zullen leden van de optochtcommissie in de duidelijk herkenbare Papsleef’n schilder Hemmer keet de gevraagde nummers en bandjes uitdelen. Wel wil de optochtcommissie er nogmaals op wijzen dat géén enkele deelnemende groep of persoon 2  startnummers kan hebben. De jury zal daar streng op toezien!

 

Wij zijn er klaar voor…..U ook?

Samen met onze Sleutelprins Martin, adjudant Bas, alle deelnemers en publiek willen we er een grandioze Papsleef’n dag en carnavalsfeest van maken.

Voor verdere informatie en opgave zie:  www.depapsleefn.nl’of aanmelden bij de optochtcommissie  voorzitter  henklinneman51@gmail.com

 

Tot ziens op zondag 7 februari op PAPSLEEF’NDAG!